söndag 27 oktober 2013

Sinful Colors Irish Green

Häromdagen kom jag att tänka på hur mycket jag gillar neonfärger när det är såhär grått väder, de lyser så fint i rusket. Sen kom jag att tänka på det här lacket som jag aldrig använt till en manikyr tidigare. Som en bonus har många svenska nagellacksbloggare kört en grön vecka under veckan som varit för att öka medvetenhet kring depression och mental ohälsa, så det kan ju passa bra.
Sinful Colors är ett amerikanskt drugstore-märke och jag köpte lacket för ett par dollar på en USA-resa. Irish Green är en giftgrön färg med lite neon-glow, och är mörkare och inte lika gulaktig jämfört med bilden. Formulan var väldigt typiskt neon, den torkar halvmatt och är extremt genomskinlig -- det är över 10 (!) lager, jag har lagt på nya lager vid några tillfällen under ett par dagars tid och nu ser man nästan inte nagellinjen igenom. Satte på några stjärndekorationer också, men ångrar det lite.

tisdag 22 oktober 2013

Nordic Cap NP18

En gul färg som drar en aning mot orange och som jag gärna vill kalla svavelgul av nån anledning. Jag har typ 6-7 lager lack på naglarna här (och en del har hamnat på nagelbanden, ser jag) och det är ändå lite flammigt. Jag är lite kass på att måla och liksom de flesta gula lack var det lite svårjobbat. (Jag skulle vilja påstå att det ändå är lite mindre osmickrande än det ser ut på bilden)