måndag 20 maj 2013

Nya SH-nagellack

Var på Rusta häromdagen och stod en stund framför deras nagellacks-sektion som vanligt. Mitt lokala Rusta för alltså delar av olika nagellackslinjer från Sally Hansen för bara 15 kr styck, men det är tyvärr mestadels rätt trista färger. Den här gången kom jag hem med Barely Blue Bell ur deras Complete Salon Manicure-linje och Sacred Scarlet ur Maximum Growth Plus-linjen. Målade naglarna med Barely Blue Bell och en avvikande nagel i Sacred Scarlet (lite klantigt målat och manikyren har blivit lite skadad i efterhand också).

Recension av Barely Blue Bell: Supersnygg färg, en dammig mörkare sjöskumsgrön variant. Helt okej formula, många skulle säkert komma undan med två lager men jag la tre. Penseln är superbred! Jag har inget emot breda penslar, men det här var lite att gå till överdrift. Den var lika bred som min lillfingernagel och gjorde det lite svårt att få en jämn applicering.
Recension av Sacred Scarlet: Snygg blodröd färg, så o-unikt det bara kan bli men jag har ändå lite brist på såna färger i min samling så den lär bli använd. Okej formula, ganska tunn och aningen sparsamt pigmenterad.

torsdag 2 maj 2013

lite naglar kanske

Mina naglar idag pryds av Depend #313. Det är en djuplila kräm med massor av små havsgröna flecks. Det kom med någon av deras kollektioner för nåt år sen, men kanske ingår i deras permanenta sortiment nu.
Jag gillar det här jättemycket. Den lila basfärgen är jättesnygg, och det är nåt speciellt med kombinationen av det lila och det gröna skimret. Jag fick ta ganska många lager för att bli nöjd med täckningen, men å andra sidan måste den här typen av lack nästan vara lite genomskinliga för att skimret ska komma fram ordentligt.